2021-02-07
之前book左位食呢間釣魚船屋一入到去,環境幾大,侍應就叫左我地坐埋一張枱度,個張枱都幾舒服下,側邊就有成個池,有得釣蝦🦐同魚🐟,但由於上網睇見到唔抵,所以就冇釣魚啦😹首先,我地就點左一個懷石料理,上網睇,見到好好食就當然要試下啦!等左四十五分鐘,終於上菜啦,餓到我死下死下咁😥,呢份懷石料理係一人前的,價錢係$599。一睇到就知道呢份野有幾大份,有沙律,刺身,鰻魚,火鍋,海膽(蓋住了),生蠔,天婦羅,等等。每份都細細份,但係又超級好食,真係唔係賣廣告架🤩。因為係兩個人食,所以都唔係好夠食🥵之後就叫左鵝肝壽司同埋蟹膏壽司,鵝肝壽司勁好味😋,而蟹膏壽司都唔錯嘅最後就叫多個燒雞翼😹,想試下呢度啲燒物得唔得😹,等左十五分鐘先到😥。雖然有啲耐但係佢係即刻整嘅,所以就熱辣辣好好食!外面勁脆,肉汁鮮嫩可口,簡直係掂呀!
外面勁脆,肉汁鮮嫩可口,簡直係掂呀!