今日好想食拉麵,嚟到觀塘呢一間懷舊麵屋,入邊嘅裝修,充滿懷舊日式風情,有一部舊式遊戲機,舖頭乾淨企理😆同朋友兩個食,買單都係每人百5左右,份量麵幾多,食到好飽🤣叫左限定既極上龍蝦湯叉燒拉麵,加糖心蛋,再加多椰菜,即刻健康晒🤣🤣份量都多,湯好濃好好味,食得出係冇味精,食完唔會口渴😗😗 配菜多,再加個好耐冇飲嘅波子汽水,据下😆🤟🏿另外,叫咗個人氣雞白湯叉燒拉麵🤤🤤🤤呢個雞湯味好濃郁,唔會咸,好好味😋叉燒,都有好大塊,好味! 兩個人,想加啲餸,叫咗個分享拼盤,入邊有晒我哋想食嘅小食都係$78 ,份量都好多好抵食,分別有雞軟骨、雞翼、炸號、炸蝦、炸魷魚鬚😵😵🤭🤭,食到好飽🥰🥰🥰其中,真係要讚吓個炸蠔同炸雞軟骨,好好食呀,炸蠔外脆內嫩,又有汁好食,軟骨夠大粒夠脆口😋正!雞翼都好好食,連平時唔食雞翼嘅朋友,都食到乾乾淨淨舔舔脷😝😝推薦!2個人食晒呢度嘅嘢,真係好飽,好滿足😚飲品叫左個波子汽水懷舊下,好飲,好耐冇見過呢種日本汽水!朋友就試咗生百事可樂,我哋都諗緊乜嘢係生百事可樂,朋友試完話俾普通可樂爽口冇咁甜膩!

同朋友兩個食,買單都係每人百5左右,份量麵幾多,食到好飽🤣

另外,叫咗個人氣雞白湯叉燒拉麵🤤🤤🤤
呢個雞湯味好濃郁,唔會咸,好好味😋
叉燒,都有好大塊,好味!

2個人食晒呢度嘅嘢,真係好飽,好滿足😚

飲品叫左個波子汽水懷舊下,好飲,好耐冇見過呢種日本汽水!

2024-05-30
  • 人氣雞白湯叉燒拉麵