2023-06-19
平時去megabox都無留意到原來里個位有間樓上cafe,位置隱世,但係好日系🤣仲要係vintage日系,好特別!!最正係佢有好多board game,桌球(收費),同有機打🤭夠哂玩一晚啦!竟然有得壽喜燒同燒肉食😝唔算貴$150內有得食!北海道千歲豚肉壽喜燒 $108好抵食!!原個煲上㗎!而且入面勁多菜,豆腐,蟹棒,冬菇,金菇,芋絲😝就咁都好豐富!!仲有一碟豚肉同生蛋另上,豚肉肥瘦均勻,勁靚,好新鮮,唔梅,食落好爽口!生蛋就可以係我最愛做法,將肉點落去😆正呀!!略略覺得湯底唔算夠味,食開濃味啲,食唔到個甜味🙈但係性價比好高👍🏼原條鰻魚蛋包飯 $128都係見好多人推就試下🤭見到嘅時候,心諗大條到咁嘅個鰻魚!!仲要勁厚肉😆大滿足吖!蛋包飯入面係落咗茄汁炒嘅飯👍🏼同個炒蛋match!勁多鰻魚汁送蛋送飯,好好食🤤黑松露沙律醬薯條 $42見到份量唔算多,但係脆卜卜,明顯係即叫即炸👍🏼黑松露醬多啲就好啦🤭平時食薯條都係食醬多😆
竟然有得壽喜燒同燒肉食😝唔算貴$150內有得食!
北海道千歲豚肉壽喜燒 $108
原條鰻魚蛋包飯 $128