訂咗位,星期六 十二點到,我哋一行 八個人(七個大人一個小朋友),佢畀咗餐廳最入間房內嘅大枱畀我哋,坐得舒服,同埋房入面有兩部大電視睇吓, 房內相對上冇外面咁嘈吵。食肆裝修乾淨企理,侍應生服務ok, 會主動問你使唔使影相,然後才會用較剪幫你剪開啲麵食 或者大件嘅食物, 仲會數埋人頭幫你 剪啱啱好嘅數量, 細心!👍 同埋佢唔會用同一把較剪完一碟餸菜,再剪另一碟,亦冇外間傳言話寸嘴,只係其中一個阿姐比較勞嘈(不過佢係抱怨其他侍應生冇嚟幫佢手執抬)。我哋點咗 14碟點心 同埋兩個炒麵飯 (羅漢齋炒炒麵$88,大澳蝦醬炒飯$88), 點心當中沙翁同埋流心煎糯米雞最有驚喜😍😍😍, 沙翁好大size,外脆內軟,甜甜地,值得推介,小朋友好歡喜。其他點心水準不過不失, 腸粉個皮夠薄&滑🤩, 豬筋撈粗麵都唔錯,個汁係沙爹 好惹味, 酥炸魷魚鬚就普通咗啲🤫,炸粉又唔夠香脆😑,又唔多均勻,唔值$68😒。另外,我哋由十二點食到大約一點半, 服務員大約未夠一點已經問我哋啲食物齊未,然後就遞上賬單叫我哋check,跟住就收錢,其實book位顯示12:00-1:30pm,我哋未夠一點半就走人,行到出房,見有4成嘅枱
另外,我哋由十二點食到大約一點半, 服務員大約未夠一點已經問我哋啲食物齊未,然後就遞上賬單叫我哋check,跟住就收錢,其實book位顯示12:00-1:30pm,我哋未夠一點半就走人,行到出房,見有4成嘅枱係冇人坐,其實佢都唔使咁急 清我哋張枱 執曬嘢,意圖叫顧客離開 (全個過程服務員係冇出聲直接叫你離開, 但係間接囉🤐),令人費解。
茶芥每位20蚊,長者免茶芥,只要出示長者證就可以有呢個優惠 💝。總括嚟講,服務ok有禮貌, 連加一收費$1042, 值唔值就見仁見智啦。
1998 views