2023-08-02 79 views
今日去咗「快樂·順景」餐廳食午餐🍴餐廳位置喺銅鑼灣,非常方便,佢嘅裝修充滿懷舊麵包冰室的氣氛👍🏻 原來前身係40年老字號「快樂麵包」同「順景茶餐廳」,現在結合,充滿港式味道👍🏻❤️我哋叫咗兩份「快樂常餐」,同一份「全日早餐」。三份套餐都好豐富,真係食得咁滿足呀!😋 套餐配飲品、火腿、嫩滑炒蛋、同特色餐包,係菠蘿包😍 正呀👍🏻瑞士汁雞髀撈公仔麵好好食,啲麵條煮得剛剛好,唔會太腍或者太硬,而啲雞肉就煮得好嫩滑,味道好濃郁,好味!🍜脆炸吉列豬柳湯鳥冬,啲豬柳炸得好脆,而啲鳥冬就好入味,真係好香好好味!🍲全日早餐嘅秘製他他醬炸魚柳同黑松露蘑菇嫩滑炒蛋都好好味!啲魚柳炸得好脆,配埋啲特製嘅他他醬,好開胃!而啲蛋又煮得好嫩滑,啲黑松露味道好濃郁,真係好好味!🍳飲品我哋叫咗雪糕紅豆冰,好涼爽好甜呀!😋「快樂·順景」真係好味又抵食,仲要係平民價錢👍🏻 真係一間好值得去嘅餐廳👍

飲品我哋叫咗雪糕紅豆冰,好涼爽好甜呀!😋