2020-10-14 769 views
約左表姐星期五收工後去銅鑼灣行街,佢提議食依間餐廳,所以就入左去食。我地叫左三款食物,埋單差不多四百蚊。1. 雀肉大蝦多士蝦多士又香又脆,伴碟有沙律菜同蕃茄。2. 芝士焗肉醬意粉肉醬味道好濃,意粉比較淋淋地,其實感覺上似燴意粉多d,不過我自己就幾中意食。3. 捲筒石斑見有介紹先試試,估唔到石斑入面有捲住d配菜,例如火腿、菜、蝦等等。發現自己唔太喜歡咁樣既口感,會想就咁食石斑算。野食既味道唔錯,不過最深刻既係職員既服務態度,見到我地自拍會主動問需唔需要幫手影,另外一見到我地隻杯無水會主動斟水。但係同時,佢地都會見到我地食完野就即刻收埋隻碟。。。Anyway,都算滿意佢地既服務。

1. 雀肉大蝦多士
蝦多士又香又脆,伴碟有沙律菜同蕃茄。

2. 芝士焗肉醬意粉

3. 捲筒石斑