2024-09-08 102 views
今次嚟左沾仔記麵食,未入到門口都見到有好多街坊街里喺入邊幫襯,一個平平無奇嘅店,估唔到居然內藏驚喜!舖頭主打新鮮牛肉,大大粒鮮蝦雲吞同埋蜆蚧鯪魚球💕我想講三樣都係必試!我今次就叫咗蝦子撈麵配鮮牛肉鮮蝦雲吞雙拼。價錢非常抵,雲吞係之前從來都冇食過咁大粒!非常非常非常足料🤤重要嘅嘢要講三次,平均一粒雲吞入邊有三至四隻蝦仔!另外叫咗個蜆蚧鯪魚球,鯪魚球非常鮮味!完全冇其他魚嘅怪味,同埋鯪魚球都係非常大粒!呢間鋪真係非常足料!舖頭嘅小姐姐哥哥們服務態度都好好,唯一大家要留意嘅係舖頭8:00就關門,last order 7:15🤧所以想試個朋友唔好太晏去喇!
舖頭主打新鮮牛肉,大大粒鮮蝦雲吞同埋蜆蚧鯪魚球💕
我想講三樣都係必試!