2021-08-09 417 views
今晚收工返到屋企附近,諗起一個人唔識食咩好,忽然想起附近有一間懷舊車仔麵,而當時以九點幾,便決定去買個返屋企食,這間位於譚公道之『文記車仔麵』,看門口其實已經曾經裝修過,所以比較整潔,店舖內外其實也因應疫情以張每張枱分隔開進步咗個地方就係採用環保單排,只需在這膠片上圈出餸菜然可以用後又可以循環價錢就見仁見智呢貴唔貴,但係我就唔明,點解我明明係叫(雞翼)佢就畀咗1隻雞槌同1雞尖我,真係唔明解有冇睇單㗎?可能係外賣問題,釀尖椒,尖椒夠辣味但係鯪魚肉就淋謝謝沒有口感,絕對不是受到湯底浸到林曬,雞槌及雞翼尖肯完全沒有雞味,雞脆咬落口更是韌的,雖然話雞翼尖啫,但係都唔好話完全冇肉啦服務員(冇禮貌)大排檔的都還比他們有禮

服務員(冇禮貌)大排檔的都還比他們有禮
TakeAway
$43 (Last Night Supper)