餐廳:成都小巷米線雞煲地點:北角和富道菜式:川菜餐牌:米線,小食,飲品,火鍋配料,單叫,成都小菜,每日套餐,川味套餐。用QR code落單。蟲草花鮮滑雞湯米線 $45蟲草花鮮滑雞湯米線有好多件雞胸肉,有好多肉食,肉質偏硬。食到蟲草花幾條。加$3轉左水晶紅薯粉,質感非常彈牙,正。湯底變左辣,少少辣食到我標汗,多左好多肉碎,非常豐富。仲可以加料。豬軟骨 加$8豬軟骨真係有軟骨食,啖啖脆口。肉偏硬。份量好多。牛腩 加$8牛腩味道入味,肉質偏硬。鮮冬菇 加$6鮮冬菇都有好幾隻,好鮮味。紫菜 加$6紫菜一細底,已經調味,好掛湯。紅豆冰 加$10紅豆冰叫左少冰少甜,甜度適中夠解渴,好似食左甜品,紅豆份量都唔少,呢個價錢抵呀。食完成碗粉好飽足。平日午市非常多人。
餐廳:成都小巷米線雞煲

水晶紅薯粉

仲可以加料。
豬軟骨

豬軟骨 加$8
豬軟骨真係有軟骨食,啖啖脆口。肉偏硬。份量好多。
牛腩 加$8
牛腩味道入味,肉質偏硬。
鮮冬菇

鮮冬菇 加$6
鮮冬菇都有好幾隻,好鮮味。
紫菜

紫菜 加$6
紫菜一細底,已經調味,好掛湯。
紅豆冰

紅豆冰 加$10

食完成碗粉好飽足。平日午市非常多人。
2023-10-10
$90 (Lunch)
水晶紅薯粉
紅豆冰