2022-10-17 465 views
因為同行朋友有三位壽星,揀左哩間餐廳,諗住開開心心食餐飯. 點知大家都比個所謂餐廳經理搞到唔開心。1)落單態度嚴重差勁,眼神完全唔係望住你,係望住個天花板同餐廳外。2)餐廳做緊promotion,每枱壽星送一支酒。我哋分開兩張枱,送左兩支酒。點知個經理係拎左兩支唔凍嘅酒,乜都唔講,就咁放低係枱面,無冰桶無酒杯。🫣3)印張單準備收錢個陣,聽到佢好大聲係度罵啲員工,話咩free flow 之類,搞錯晒!實情無free flow , 係享用生日送酒優惠。4)個經理坐埋一邊張枱做野,連續幾次放大聲罵啲員工,有無諗過場上好多枱客喺度,我哋仲要聽住囉!總括,如果哩個經理個服務態度仲係咁,相信好快就被淘汰!幸好有兩個好員工同廚房,拉上補下… 希望餐廳再培訓一下哩位經理。我哋保証唔會再幫襯囉!食幾千蚊,仲要受氣😣

2022-10-16
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday