2017-08-31
之前見好多好評所以黎一試,結果非常失望,我地係散叫的。首先,牛舌我地試晒兩款都係麻麻地,若牛肉我覺得比較好食只有 Misuji & Dai Sankaku,其它牛都係一般。帶子亦都唔好食,北海道海膽和牛 sushi 都可以既但收得呢個價錢我認為唔夠新鮮。本身想試埋佢個 oysters 但係已賣晒。至於甜品已打算好安全叫 green tea ice cream,但個餅係淋晒好似放左好耐咁,都同侍應反映左個問題。由於食物真係一般,所以冇乜影相。最後,我地兩個人食埋單 $23xx,以呢個價錢黎講,我認為質素應該可以好 D,我係「唔會」推介朋友黎試。去完呢度食,令我更加掛念日本。間野第一次訂位幾麻煩,因為要六點先有人聽電話,但埋單時侍應話下次可 WhatsApp 訂位,電話係 6281-9101。
Green Tea Ice Cream