講到咁,其實又唔係話難食~棉花糖,唔會難食得去邊,只係好甜,好多,同好甜~~~6點已經排晒隊,入到去整番個酥皮蘑菇湯先,個湯都幾咸,同酥皮一齊飲就中和番。意粉正常有咬口,魚柳我以為係煎香上碟,點知咬落有炸粉,好似食緊無味嘅爽生粉咁,真係r晒頭~(再泥嘅話都係肉醬同卡邦尼搵陣)個石頭鍋飯係啲燒汁嘅飯做底,又唔差喎~而蜜糖星星芥末炸雞似十足巴辣香雞翼,都算香口嫩滑,芥末醬偏甜。窩夫有咸甜兩食,兩者賣相都唔錯,食落鬆軟又唔乾身,有驚喜。至於我嘅至愛烤棉花糖。。。一粒粒漲卜卜心心眼~~食一甩,係唔錯嘅~~~~味道就係bbq棉花糖咁嘅味,再加啲好似oreo嘅曲奇碎,可能太過期待,又食得太多粒,越食越甜,甜到打冷震~~最後食滯收場😂總結呢間360裝修幾靚,好多木製家品,食物一般,不過窩夫可以encore~
個石頭鍋飯係啲燒汁嘅飯做底,又唔差喎~