食口福係小妹中學食到而家的餐廳,是我在元朗必食食店之一。食品:最鐘意佢嘅麻辣手撕雞小鍋米線+雞翼!先講湯底,個辣超正,好香,好辣,但又唔係辣到要不停飲水! 一句到尾「好好味」到講手撕雞, 撕得好幼,好滑, 口感都不錯,而且份量適中! 不過有時雞皮就多左少少。但都可接受。雞翼更加唔洗講,炸得好香口,簡直係外脆內軟。遺憾的是有時雞翼太細隻!至於個米線,軟硬適中,一路食米線,一路飲湯,一路食埋手撕雞/雞翼,簡直係perfect池!!服務態度: 侍應招乎都好好,好有禮貌,好好笑笑,又唔會催人落單,超nice鋪頭之前裝修左,感覺modern左,新左,但小妹仲係覺得裝修前有親切感多d
食口福係小妹中學食到而家的餐廳,是我在元朗必食食店之一。

食品:最鐘意佢嘅麻辣手撕雞小鍋米線+雞翼!

麻辣手撕雞小鍋米線
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$40 (Lunch)
麻辣手撕雞小鍋米線
  • 手撕雞小鍋米線