2018-12-13 510 views
我同朋友收得早, 未夠6點已經去到. 有2個旅客已經座左出面吧枱, 買左飛等緊PANCAKE. 我同朋友跟手買兩份 (姐係第2枱客人喇) 但都等左半個鐘, 我明白係即叫即造, 但係冇排長龍既情況下都等半個鐘好似過份左小小.終於到手.... 得一張吧枱, 唯有企街食喇. 賣相幾吸引既. 睇落好鬆軟好香咁. 即叩即整熱騰騰應該差極有限啦掛。 可能我太有希望1)原味——-算鬆軟, 不過唔係入口會溶, 無蛋香, 咩味都無乜,加左小小糖漿味都算正常2)抹茶———姐係原味加上抹茶醬, 第一啖食好濃茶味, 第2啖, D茶味太勁, 仲覺得有D"鞋"口同苦苦地, 個PANCAKE 又冇咩味, 唔知自己食緊乜,在要等咁耐,同要企街食黎講,我應該唔會有下次(雖然佢平)

在要等咁耐,同要企街食黎講,我應該唔會有下次(雖然佢平)
2018-11-29
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$40 (Dinner)