冇華麗嘅裝修,大約只有8張枱。但我食到人生中食過最好味嘅金柚蝦沙律。平時喺街出面食到嗰啲好多都好酸,而且有啲仲係辣,會有好多汁。呢到嘅金柚真係好甜,但最主要係嗰個味道,放一啖係個口,就食到陣陣嘅椰香!蟹肉炒粉絲,唔好睇小呢個粉絲,炒到啱啱好,一一啲都唔油!而且配料好豐富,蟹肉都係大嚿嚿嘅!可惜我趕住參加導賞團,如果唔係可以再花多少少時間叫多一兩個菜試下。呢到都有好多款地道嘅泰國甜點,價錢都好親民!疫情關係,外賣都仲有有折,好抵食!如果要彈嘅話呢,咁應該係個男侍應。疫情關係,佢個口罩到而家都係帶得唔啱。嗰位先生淨係將個口罩覆蓋住佢個嘴,完全係錯晒!講完!

呢到都有好多款地道嘅泰國甜點,價錢都好親民!

疫情關係,外賣都仲有有折,好抵食!