2007-10-28 9 views
好耐沒有打邊爐,昨晚放假湊女,等太座收工一齊食火鍋,近近地就呢度!10:45p.m.到達,以為天氣轉涼實爆場,點知....一半檯都無仲要Closed咗間房!!太座到了叫了個招牌湯底$68,特級手切牛頸脊$148,手打墨魚滑及生根,我同囡囡7:30p.m.响翁記食咗碗麵,純粹陪太座食宵夜,所以就呢三樣食物!招牌湯底到,湯裡面嘅料同以前比少好多,殉粉腸斬件雞腳各三.四舊,手打墨魚滑幾彈牙,讚!生根全世界一樣,特級牛頸脊上檯,每片薄薄的一定唔係手切,每片好整齊約廿片部份牛肉淤色唔係咁靚,我重覆問二次侍應係咪特級手切牛頸脊都唔係即時答倒我,心諗搵笨至多一次照食,肉味不差,一個鐘走人其間都沒其他客入座,以往人山人海風光不再,若食物水準食舊或不會再光臨