REFLECT Restaurant & Bar

2024-06-18 55 views
位於旺角既REFLECT,有室內同户外位置,仲有個靚靚吧枱🍸主打手工墨西哥Fusion菜,整體味道唔錯,可以一試!✨墨香雞 $88 💖炸物出色!皮脆肉嫩,咬落仍然有肉汁,十分香口。而蘸上柚子醬汁又係另一種風味,甜甜地又減膩。✨秘製燒墨魚 $128燒墨魚口感不乾柴,爽口彈牙,本身已經有調味,味道輕盈清爽。✨燴牛面頰捲麵 $188麵條好可愛,短短的細細份,相當掛汁,同香菇口感好夾,傻傻分不清自己食緊麵定菇🥸 燴牛面都係切成一口份量,三樣嘢融為一體,非常和諧。✨香煎蟹餅 $148 幾有驚喜,之前我對蟹餅嘅印象就係又乾又實,而呢到既蟹餅真係有一絲絲蟹肉,仍然有鮮味,而配料蔬菜再精緻啲就更好。✨Mocktail Jardin Secreto $78

✨墨香雞 $88 💖

✨秘製燒墨魚 $128
燒墨魚口感不乾柴,爽口彈牙,本身已經有調味,味道輕盈清爽。

✨燴牛面頰捲麵 $188

✨香煎蟹餅 $148