2022-02-13 13 views
喺寶琳市場多咗好多唔同小食檔口,呢間主要係burger/ pizza,仲有all day breakfast落單方面,就係用電話自己落單。二人Burger套餐 ($196)👍🏼所有野包括小食炸物都係落咗單先整,等一陣但食到既係又新鮮又好味招牌手打牛肉漢堡 • 芝士蝦球漢堡兩款比較中意手打牛肉漢堡多啲,手打手肉好厚身,而且極之juicy,牛味都好重。鋪頭好細心咁準備咗手套,所以啲汁流晒出黎都唔緊要🙈 芝士蝦球其實係幾隻原隻既蝦仁加咗芝士再炙燒,幾有趣。漢堡包皮係用咗天然嘅悉數同埋新鮮嘅酵母,所以顏色幾特別而且非常之鬆軟。一口蝦多士 • 芝士磨菇釀雞翼跟餐包兩款自選小食,我揀咗呢兩款。一口蝦多士炸得非常香口,蝦味都幾濃。釀幾翼好出色,咬落啖啖肉,餡料芝士磨菇好香好惹味!😍黑松露鴛鴦薯條跟餐會附送,蕃薯條同薯條mix埋一齊,黑松露味就唔算好出,不過都幾唔錯。飲品: 忌廉溝鮮奶 • 鹹檸七總括來講都幾抵食,無論漢堡同小食都幾高質👍🏼👍🏼

落單方面,就係用電話自己落單。

二人Burger套餐 ($196)

招牌手打牛肉漢堡 • 芝士蝦球漢堡

一口蝦多士 • 芝士磨菇釀雞翼

黑松露鴛鴦薯條

飲品: 忌廉溝鮮奶 • 鹹檸七

總括來講都幾抵食,無論漢堡同小食都幾高質👍🏼👍🏼