2021-05-10 400 views
荳子嘅食物一向偏貴 💸但甜品黎講 性價比算高 $50-60嘅價格 吸引嘅賣相 下午茶得閒落去食下 打下卡真係非常唔錯☺️-焦糖香蕉窩夫 ($58)🍌香蕉有明顯焦糖香味 而層焦糖唔會過厚 厚到同香蕉可以完全分離 (出面好多時都會出現呢個情況 搞到香蕉有香蕉食 焦糖有焦糖食 )🧇窩夫唔係平時香脆口感 反而有少少似蛋糕 會有少少遜色 不過食落去香香甜甜都唔錯🍨雲呢拿雪糕正正常常 隔離有個吉士奶油 其實我一直都唔知道點樣食佢 求正確食法😢🍯焦糖醬同奶 任由自己淋上去 方便自己個人喜好🍫底下有啲菠蘿爆珠Oreo碎 好多唔同配料 可以夾埋一齊食 多重口感、配搭 最鍾意食爆珠 咬落去酸酸地好開胃😋-不過將軍澳分店啲枱可能係時候要換下 當日食嘅時候張枱「黐笠笠」初初以為係未抹乾淨 店員透露係因為張枱面層 嘅油漆甩咗引致 雖然店員好細心為我地再抹多一次 不過解決唔到呢個問題
荳子嘅食物一向偏貴 💸
甜品黎講 性價比算高
$50-60嘅價格 吸引嘅賣相
下午茶得閒落去食下 打下卡真係非常唔錯☺️
焦糖香蕉窩夫 ($58)
🍯焦糖醬同奶 任由自己淋上去 方便自己個人喜好
焦糖香蕉窩夫

2021-04-29
$65 (Tea)
焦糖香蕉窩夫