2020-10-23 186 views
知道餐廳擺放左好多吾同既雲朵佈置同小擺設,就一於去試下。當日我二點幾三點去都幾多人下,但由於有bk到位,都吾洗等,環境都好靚。 我地未食lunch就嗌左個玫瑰雞翼、All day breakfast 同黑松露煙肉意粉。仲有兩杯飲品Litter red hood(rose strawberry yogurt )同double chocolate milkshake . 第一樣黎到既食物係玫瑰雞翼,一黎到都好熱辣辣,但食落去似平時bbq既蜜糖雞翼😅😅除咗多左啲玫瑰味,覺得甜左少少。等左十五分鐘,雞翼食哂,All day breakfast 先到,佢個個賣相個氣味都好香,好岩打卡,但食落去雞蛋同腸仔就淡味左d,而個粟米係牛油要粟米,但又重左少少黑椒。唯有比較不錯既係炒雜菇同蕃茄,都幾香。再等左二十分鐘,個意粉終於到,我地由餓已經慢食到吾餓了,仲飽飽地。意粉上面既雲朵係由蛋白打起,而且仲有一隻蛋,我地將全部夾埋一齊食就覺得偏咸左,應該係蛋白影響左個意粉。飲品方面都幾好飲,好重玫瑰同士多啤梨味,又吾會好甜但感覺都係適合打卡,因為食物都上得比較耐同味道一般,但環
玫瑰雞翼
All  day  breakfast
黑松露煙肉意粉
Little  red  hood
飲品方面都幾好飲,好重玫瑰同士多啤梨味,又吾會好甜

但感覺都係適合打卡,因為食物都上得比較耐同味道一般,但環境同侍應都好好。
2020-10-17
$160 (Tea)
Little  red  hood