2021-04-13 33 views
星期日下午三點幾嚟到,等咗半個鐘又熱又曬,唯有在門口影相解悶,呢度裝修好簡約,門口影相特別好睇,像轉角的一個小空間。店員安排我哋坐窗邊,好彩唔係開放式個位,會熱死。食物上菜速度快,店員會講明要等幾耐,服務幾好叫咗all day breakfast ,好大份足料,牛油果同蛋都無味,三文魚好大塊,個包都好脆。甜品方面,無花果布甸完全好一般,影相打卡就好,個人較滿意個蛋餅,薄薄地又唔太甜,有生果中和味道。飲品方面唔太滿意,綠茶葉味沒有甜度,因為純用茶葉和奶,所以見人見智。另外杯Dirty都無咩特別。

2021-04-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea