2022-07-19 25 views
天后清風街有間特式居酒屋,裝修幾靚門口嘅裝飾已經好有日本居酒屋嘅感覺入面係和式木系裝修,環境舒服,坐位闊落,約朋友食飯傾偈影相打卡確係一流,而且佢哋仲有兩間榻榻米房可以預約,私隱度幾高,坐喺入面同朋友大聲少少傾偈都唔怕嘈到其他客人嘛招牌叉燒拉麵 套餐一碗拉麵上面有3大塊好有份量嘅叉燒,鋪滿咗個碗面,厚實又入味,好有口感,配上豬骨湯底,足料而且好滿足~吉列拼盤配自家製醬汁蕎麥麵 套餐有1件吉列炸池魚、2件吉列炸蝦同2件吉列魷魚圈,粉漿唔會太厚,炸到好香脆夠乾身,唔會成口油咁,配埋蕎麥麵一齊食又唔會覺得好膩,夏天食冷麵真係一流跟餐有埋麵豉湯、凍豆腐同醃菜,份量好足,喺銅鑼灣區嚟講算合理👍🏻👍🏻炸軟骨餃子餃子炸到外脆內軟,咬落餡料爽脆,加埋沙律醬一齊食仲正芝士年糕同樣都係炸到外脆內軟,口感煙韌,入面仲有流心芝士,好好味啊
天后清風街有間特式居酒屋,裝修幾靚
門口嘅裝飾已經好有日本居酒屋嘅感覺

招牌叉燒拉麵 套餐

炸軟骨餃子
餃子炸到外脆內軟,咬落餡料爽脆,加埋沙律醬一齊食仲正

芝士年糕
同樣都係炸到外脆內軟,口感煙韌,入面仲有流心芝士,好好味啊
吉列拼盤配自家製醬汁蕎麥麵 套餐

$160 (Lunch)
炸軟骨餃子  &  芝士年糕
  • 招牌叉燒拉麵 套餐