哩間小店本身係一間花店,全店滿滿都係由乾花製成嘅花藝作品,依家仲轉營化身成為茶室,提供蛋糕、甜品、花茶等輕食,令大家可以喺「花花世界」入面放鬆下❀全店只有大概兩三張枱提供,每日有三個時段,分為𝟷𝟸:𝟶𝟶、𝟷𝟺:𝟶𝟶、𝟷𝟼:𝟶𝟶,每段時間約 𝟿𝟶分鐘如果要去就快啲預約啦,我之前提早一個月𝚋𝚘𝚘𝚔先有位😂☕️ 𝙲𝚊𝚏𝚎 𝚁𝚘𝚜𝚎$𝟺𝟻玫瑰味好香🌹味道偏甜~不過浸味唔會好假好似玫瑰香水咁🫶🏻咖啡味偏淡,大家如果想咖啡味濃啲建議嗌少甜~🧇鮮果窩夫配雪糕$𝟼𝟾配既雪糕球好𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢♡𝚏𝚎𝚎𝚕到奶油香又唔會好甜🥰窩夫脆得黎又有砂糖口感 🍵蘋果玫瑰花茶$𝟼𝟾真係擺咗成大嚿蘋果入去,好足料✨蘋果嘅甜酸味為茶添加左果香✿玫瑰將成杯茶染滿左粉橙色,飲落酸酸甜甜

如果要去就快啲預約啦,我之前提早一個月𝚋𝚘𝚘𝚔先有位😂

☕️ 𝙲𝚊𝚏𝚎 𝚁𝚘𝚜𝚎$𝟺𝟻

🧇鮮果窩夫配雪糕$𝟼𝟾