2023-10-07
呢間餐廳由環境到食物都好啱打卡,仲要又好坐又好食,大推芝士泡菜焗生蠔 - 蠔本身鮮甜,用芝士同泡菜焗,令蠔更有層次更加正Shake Shake香濃泡菜海鮮桶 - 有好多款海鮮,仲有魚腐皮、粟米同年糕,食材本身就好食,調埋泡菜味冇得彈,個人覺得魷魚同帶子特好食烏龍焦糖珍珠奶蓋瀑布戚風蛋糕 - 好得意,拉起個圓形膠蓋,啲奶蓋就真係瀑布咁流出嚟,同烏龍焦糖味嘅戚風蛋糕好夾,又唔會搶咗啲茶味,珍珠有咬口,配埋cream同雲尼拿雪糕食,口感極豐富,大滿足芒果奶昔奶蓋雪山 - 芒果味鮮甜濃郁,奶蓋甜度啱啱好,面頭又有啲脆脆,增加口感,好似食緊個甜品咁日本靜岡縣焙茶拿鐵 - 拉花勁靚,焙茶味極濃,奶又香,勁好飲餐廳環境好乾淨,木系裝修勁啱打卡,座位又闊落又好坐,喺度食飯感覺好放鬆餐牌提供嘅選擇好多,圖文並茂,見到嘅嘢食嘅相就覺得好吸引,款款都想試,有機會一定會再嚟