2020-03-09 1936 views
原本想試呢間餐廳嘅Brunch,最後選擇佢嘅Tea set,之前喺FB見到某位太太大讚呢個T set好味🤔,相又影得几靚,所以試吓⋯結果有啲後悔🤭。由於現時疫情關係,加上係平日,餐廳都唔多人,就算訂檯無指明要「花樹」下卡位,餐廳都安排打卡位比我。通常食英式下午茶自己比較鍾意飲花茶,但這個Tea set portion 比較少,所以今次飲cappuccino。餐廳主打日式fusion菜,心諗Tea set小食唔會太差掛,但可惜⋯四款鹹點味道一般,感覺似擺咗成日,有點乾,墊三文魚底麵包更出奇地硬😨。最難食係scone嘅jam,味道勁似藥水😣,如果唔係Tea set賣相同環境影得靚,價錢又唔算貴,舒舒服服坐底hea 吓,同三五知己傾吓計,我諗我未必會幫襯🤭
2020-03-05
$170 (Tea)