2024-12-30 270 views
一直都好鍾意粉藍色嘅餐廳,奈何香港大部份都係粉紅色為主 。無意中睇到呢間餐廳竟然係以粉藍色做主題。 作為粉藍色的,我當然一定要去打卡。🩵🩵餐廳最低消費繁忙時間是每位$60 ; 非繁忙時間,就每位一個order 。 當日我哋去嘅時候係繁忙時間,不過朋友後來職員都可以話叫一個order就可以。 另外餐廳是不能攜帶外來蛋糕,哪怕收切餅費都不行。原因是老闆不希望有其他產品在餐廳給其他客人看到,這個我認為可以改為收切餅費會更加好。 不過職員也可免費幫你在碟上寫生日名的。最後我哋叫咗「Yuzi Cheese Cake 」 及「Dirty Mocha 」Yuzi Cheese Cake($68) 好香的柚子味芝士味也挺濃的也不會太膩Dirty Mocha 味道太苦了,飲不出朱古力的味道🥲🥲🥲

Yuzi  cheese  cake

Dirty  Motcha