2018-06-11 257 views
今晚特登黎哩到食晚飯, 因為朋友介紹話哩到個景係好靚, 望到哂2邊既維港, 而且係係頂層, 所以仲有個戶外既天台可以坐, 不過可惜個日落雨, 我地就上唔到去啦.. 哩到環境幾安靜, 好岩情侶黎食餐飯慢慢傾下計... 就算1大班朋友包場開PARTY都好正, 影相又好靚👍🏻 講番食物先, 今晚我地2個人每人叫左個DINNER SET, 有頭盤,主菜,湯同甜品.. 頭盤有HAM同埋明太子魷魚, 舊魷魚入面包住左D辣既明太子, 真係估唔到竟然係辣既, 所以食落都有種好得意既FEEL🤪🤪主食方面我地分別叫左肉眼扒同燒龍蝦+魚... 牛扒係用左澳洲既A5和牛, 肉質好林唔會鞋.. 而且都好多汁😉另外龍蝦就加左芝士去焗, 魚既肉質好滑...2個湯都係好值得一讚咖, 因為2個都真係好好飲呀🤩 特別係個龍蝦湯, 真係超香同好甜呀!! 而個蠔湯都唔錯, 好鮮甜👏🏻👏🏻

另外龍蝦就加左芝士去焗, 魚既肉質好滑...