-中環既餐廳真係處處有驚喜 雖然唔係行平價餐廳路線😳但一定會食完覺得值得同願意比!!🤗由您踩入餐廳個下 d staff真係好warm 又好貼心 加晒分!!😙所以今晚特登帶家姐黎呢間再訪餐廳食 生!日!飯!🎂前菜: Akagai赤貝刺身☺️ 好新鮮味 岩晒中意食貝類既您🙂中間包住蘆筍同蔥 配左小小辣醬 食落又fresh又開胃👍🏼Shredded Celtuce Salad最頂用左三文魚籽同柴魚片仲有d蘿蔔蓉做配菜😝下面係鰹魚汁夾萵筍刨成絲 份量真係好多😇同埋好清新 幫您再更加開胃😆Caramelized Pumpkin南瓜入口食到外層係用左焦糖做左層衣 脆卜卜❤️‍🔥再到入面好綿密既南瓜肉 仲要勁香口😍側仲有d杏仁燕麥粒粒 增多番個口感😌Charcoal Grilled Eel當鰻魚上枱後 店員會直接係我地面前用舊竹炭煙燻鰻魚表面💯燒完之後 鰻魚外皮入口脆卜卜同埋好香炭香味😋入面既魚肉十分勁彈牙 完全冇腥味 連唔食鰻魚既我都忍唔住讚口不絕☺️A4 Wagyu Cutlet Charcoal Sando唔係講笑 最期待比驚喜家姐就係呢道極厚既A4 級嘅吉列和牛竹炭三文治!!!!🐮🥪❤️‍🔥絕對滿足
中環既餐廳真係處處有驚喜 雖然唔係行平價餐廳路線😳

Red Bean Daifuku
紅豆大福糯米外皮好柔軟 好香🍡🫘
有微微既黏性 紅豆餡料都一樣唔係死甜💯

AOAO Sangria
酒味唔係好濃 好fresh~
青瓜味都比較凸出 幾好飲又大杯🍹

H2O Sour