2024-04-12 1589 views
👏🏻行街行到攰 係鬧市中搵到個chill級🤩餐廳 可以立即被世界遺棄😝 得左😜 玩味嘅裝修 每個角落都係打卡位 佢哋仲係pet friendly餐廳 🧡超級推介🙌🏻🤩蜜糖芥未雞翼 $78炸得香脆 少少辣 芥末味濃 惹味小食 絕對可以激發我哋嘅食慾😍🤩食唔停口的火燒魚骨 $68甜甜哋 薄脆口感 果然冇改錯名 真係會食唔停口 🤭 🤩慢煮2萬8千8百秒蜜汁香茅豬頸肉 $168淨係睇個名都好吸引😝 厚切豬頸肉🤩 甜甜哋 肉質爽彈🤤 就算唔蘸醬都夠晒惹味🙌🏻 配埋沙律菜生果 非常清新 呢個必食👍🏻🤩點解個個都叫軟殼蟹比薩架 $132炸軟殼蟹係我最愛😍 用嚟做pizza topping 都係第一次食🤭 口感味道又幾夾喎😋 佢哋個pizza餅底脆口之如 我仲食到餡料有芝士&薯蓉🤩 好有驚喜 口感豐富 仲好好味㖭 滿足😚 🤩黑到爆炸白飯魚魷魚墨魚滑墨汁飯急口令咩 $126黑蚊蚊嘅墨魚汁飯 粒粒飯都充滿墨魚汁味😋 仲有Q彈魷魚 加埋墨魚滑&炸過嘅白飯魚一齊食 口感即刻豐富咗好多👏🏻🤩有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $158有蟹膏 蟹肉 蟹籽 夠晒鮮味😙 又creamy又好味😋🤩特濃脆脆朱古力窩夫焦

🤩蜜糖芥未雞翼 $78

🤩黑到爆炸白飯魚魷魚墨魚滑墨汁飯急口令咩 $126

🤩有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $158
有蟹膏 蟹肉 蟹籽 夠晒鮮味😙 又creamy又好味😋

🤩特濃脆脆朱古力窩夫焦糖香蕉 $88
未上枱已經聞到廚房傳出窩夫味😋 令人非常期待🤤 上枱個下嘩咗一聲 好大份呀 好正 鍾意鬆軟口感嘅朋友仔絕對唔可以錯過🙌🏻 配雪糕&焦糖香蕉 份外好食🤭

🤩今日咩心情 ?_? $58
是日special甜品 係開心果心太軟😜 呢期開心果真係好hit 一於試試🙌🏻 破開心太軟🤭 濃稠嘅開心果醬流出😍 開心果味超濃 充滿咗口腔 配雪糕就perfect 開心果愛好者 必叫👍🏻

🤩豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰 $58
豆味&芝麻味濃郁😍 飲咗一半都仲好濃🤭 呢杯係我鍾意嘅味道😋

🤩黃金阿婆塊皮 $58
清新嘅蘋果香 非常適合配呢度嘅食物 解渴解膩👏🏻