2023-05-05 46 views
做嘢做到攰 想遠離繁囂 寧靜一下 呢間Cafe感覺好清幽 令你暫時忘記塵世間嘅煩惱😂==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌Lunch Set 🍴🥗煙三文魚牛油果沙律 賣相好靚好別緻❤️呢個配搭健康又靚又好食🙌🏻🍫Peru Palo Blanco 75% 呢度嘅招牌朱古力梗係要試吓佢 來自秘魯既可可 有茉莉花🌸蜜桃🍑同埋Nuts🌰味道 複雜得來易入口👏🏻非常有層次 好好飲👍🏻推介大家飲🍹🍰Daily Cake 係士多啤梨芝士蛋糕🍓去cafe食返件蛋糕是常識吧😍清新而不膩 帶有淡淡柚子清新香味🍋係令人會掛住嘅cheesecake😄
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
Lunch Set 🍴