夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-11-30 38 views
食omakase真係次次都有驚喜,今日呢間直頭係超水準之作,omakase天花板!!!驚艷精選如下~~~~~~🥇吞拿魚面頰肉配汁煮蘿蔔魚面肉向來都係一條魚入面最滑既部分,吞拿魚面頰肉就更滑,魚肉煮得岩岩熟,粉嫩色既魚肉佈滿大理石紋,油脂滿滿,魚香四溢,配埋鮮甜既汁煮蘿蔔,更加清香,豐味甘腴!🏆日本真蠔生蠔由日本直送,有清淡海水味,蠔味好重,口感creamy又爽脆,肥美可口,加佐酸汁同辣椒蘿蔔蓉,味道更有層次!🏅大拖羅大拖羅唔係一般既拖羅,用佐熟成方法,顏色更鮮艷,魚味更濃郁,肉質更加軟嫩,真係入口即化,風味絕佳!🎖️櫻花漬水信玄餅水信玄餅好靚,晶瑩通透,加埋櫻花感覺非常夢幻,味道唔會太甜,軟糯香甜,完美既日式甜品!

驚艷精選如下
~~~~~~