2007-02-04 27 views
今晚約左2個朋友打邊爐,由於想近近地唔去咁遠,就去左呢間酒樓打邊爐,每人約80蚊,首先,d食物不太新鮮,好多都要選比較好的才放入爐,因為有d爛爛地,不過無咩期望,所以都唔太掃興,直到叫左一碟介蘭,初初見到白色一點點,以為是冰未溶,後來,再看真點,是發泡膠,我們已放了幾條介蘭,即成煲都有發泡膠,我地叫左個經理過離,同佢講左有發泡膠的介蘭,佢無咩反應,講左句,叫第樣菜食囉,咁就走左去,我地驚食左有發泡膠既湯底唔知有咩結果,所以唔敢再食。叫埋單,等完又等,等到頸都長,咁既食物質素同服務態度,唔值得再去。p.s. 有只小小強係台面度露過2面。
p.s. 有只小小強係台面度露過2面。