2019-01-27 14 views
Isquare裹面,有好多餐廳,有邊間你覺得性價比超高呢?沿用咗台灣式嘅點菜模式,一張簡單嘅紙,包括晒所有嘅食物同價錢,方便選擇。今次叫咗麻辣金錢肚、薑汁炒芥蘭、紅燒牛三寶面、金牌小籠包同埋豉汁蒸黃花魚。麻辣金錢肚非常入味,份量適中,當中有辣椒絲,薑絲同芫荽做伴碟同調味,唔錯。薑汁炒芥蘭芥蘭非常新鮮,食咗一條即刻忍唔住夾第二條黎食。色水亦都唔錯,係翠綠色嘅。芥蘭硬度適中,所以口感不俗。紅燒牛三寶麵依個麵令我留下幾深刻印象,三寶包括牛肉牛筋牛肚。先唔講佢哋嘅牛筋牛肉炆到幾淋幾好味,淨係講個湯底已經值回票價。$52食到個湯底呢個份量呢個質素,仲要係尖沙咀。個麵亦係一般台灣牛肉麵底,正。金牌小籠包$38有5個小籠包,物超所值,係一定要叫嘅食物。豉汁蒸黃花魚豉汁味濃郁,黃花魚既肉都好滑,感覺依道蒸魚係家常便飯,媽咪用心煮嘅好味道。總結:性價比非常高,尤其係小籠包同埋紅燒牛肉三寶麵,下次再嚟一定會再嗌。
Isquare裹面,有好多餐廳,有邊間你覺得性價比超高呢?

麻辣金錢肚

薑汁炒芥蘭

紅燒牛三寶麵

金牌小籠包
$38有5個小籠包,物超所值,係一定要叫嘅食物。

豉汁蒸黃花魚

$100 (Dinner)
  • 金牌小籠包
  • 紅燒牛三寶麵