2012-06-29 19 views
與朋友食完飯,3個人想搵地方坐坐,朋友介紹黎依度!!!我想試好耐一去到已經10點,但出面座位爆哂,得番入面,佢話有人走會調我地出去!!室內無咩人,我地一心想出去坐,估唔到平日成10點仲人頭湧湧!!不過等左5分鐘就調出去!!一出去室外,嘩.....好正,今日有d風,不熱!!!我地被安排坐梳化,我地第一時間影相真的很美!!我地只是叫了野飲!!左起:safe sex on the beach!$75中間,不用多說..$85右面:apple breeze $75左杯是橙汁,無酒精我飲apple breeze, 我不識得除了蘋果味之外,還有什麼,但好好味,無酒精!!!!!推介!!!HAPPY NOUR 仲抵!!一半價錢,但晚上有夜景,又有D風,環境黑黑地,一班人又得,兩個人談心又唔錯!!!好老實講飲一杯野無限時,有夜景涼風又能同朋友坐低傾心事!!!!這裡真的不錯!!但不要要求有服務!!!在這裡服務已經是其次了!!
與朋友食完飯,3個人想搵地方坐坐,朋友介紹黎依度!!!
我想試好耐

無敵美景
真的很美!!

我地只是叫了野飲!!
左起:safe sex on the beach!$75
中間,不用多說..$85
右面:apple breeze $75

左杯是橙汁,無酒精
APPLE BREEZE

2012-06-26
$75 (Last Night Supper)
無敵美景
APPLE BREEZE