2020-07-08 891 views
一入到餐廳嗰種感覺,好舒服,好似返咗屋企咁,見到大梳化, 猛烈嘅陽光, 陽光輕輕地射到去食物之間,畀人感覺悠閒寫意, 餐廳人流量多 ,停留時間短, 所以等位好快就有得。 餐廳晚市菜式會更多加工技巧嘅菜式,聽講有咖哩蟹, 好想試下。平時都煮開複雜菜式嘅佢哋難怪下午茶餐時間, 難怪食物上枱速度咁快。多瑙河特飲(藍色) 6hkd菠蘿特飲(黃色) 兩杯飲品嘅味道差唔多, 菠蘿蔔有冇比較重菠蘿香味, 位置太陽夠光猛,所以今次飲品冰塊分量剛剛好, 飲到底剛剛好溶曬。牛肉冬陰功金邊粉船粉 54hkd唔太鹹,味道適中,酸辣程度可口,好掛住曼谷既味道。有肉丸、牛肉滑嫩,船粉無浸淋,成個配搭恰到好處, 冬陰功粉麵已經非常夠味所以都冇再用調味料調配

多瑙河特飲(藍色) 6hkd
菠蘿特飲(黃色)

牛肉冬陰功金邊粉船粉 54hkd

冬陰功船粉麵