2010-11-28 19 views
今日同Apple一齊慶祝Carol生日,我哋選擇咗去和味館,我好耐都無食過放題。我book咗7:30pm,Apple早到,一邊點食物一邊等我哋。我order杯熱綠茶,好苦澀不過Carol話荔枝茶好好味!刺身真係唔少得,算係幾新鮮,唔會有雪味有沙律醬o既壽司真係好好味,但不能食太多,會好快飽,食唔到其他嘢唔抵係咪真係唔知乜東東呢?一放上枱,我覺得好似枝波板糖咁,原來佢係洋蔥呢~哈哈,無乜特別,係個賣相夠cute串燒我平時多數都會揀雞多,依家食自助放題可以試吓冬菇、丸類,淡淡哋都啱我o既牛肉金菇卷好淡,直頭係無味o添呀!粉皮加酸醋就更加好味~煎炸嘢夠香口點都係好味~正三款cake竟然係芒果最好味噃~~我食晒呀朱古力唔好味囉,我好失望呀tiramisu又係我一個食晒~哈哈重有雀巢雪糕,我梗係揀朱古力味啦食完都係唔爆場,可能係閒日啦!P.S.平均每位係$168.00(+10% service charge)

不過Carol話荔枝茶好好味!

刺身

刺身真係唔少得,算係幾新鮮,唔會有雪味

蟹子加州卷

係咪估唔到係咩呢?

串燒

(前)牛肉金菇卷(後)扎肉粉皮

牛肉金菇卷好淡,直頭係無味o添呀!粉皮加酸醋就更加好味~

雜錦泰式拼盤

煎炸嘢夠香口點都係好味~正

Mango Cake

三款cake竟然係芒果最好味噃~~我食晒呀

(左)Tiramisu(右)朱古力蛋糕

朱古力唔好味囉,我好失望呀
tiramisu又係我一個食晒~哈哈

重有雀巢雪糕,我梗係揀朱古力味啦
食完都係唔爆場,可能係閒日啦!

2010-11-03
$270 (Dinner)
Celebration
Birthday
刺身
蟹子加州卷
係咪估唔到係咩呢?
串燒
(前)牛肉金菇卷(後)扎肉粉皮