2024-03-12 1243 views
🍕Capricciosa $150餐廳披薩選擇好多,我揀咗一款Capricciosa pizza,真係好好食!Pizza口感好特別, 餅底酥脆,配料新鮮,好少餐廳有咁獨特嘅組合。🍚 白松露香油牛肝菌意大利燴飯$148Risotto非常Juicy,牛肝菌嘅味道好濃郁,同白松露香油嘅香氣完美結合。整體嚟講,呢道燴飯有好多層次感,每一口都可以品味到香氣同美味。🐷豬肋骨配醬汁豬肋骨味道一般,肉質唔算特別嫩,而醬汁嘅味道都冇乜特別之處。冇咩獨特嘅調味或者口感,唔似其他菜品咁令人驚喜。整體而言,呢間意大利餐廳真係值得一試,環境具有意大利風格,氛圍感十足,適合情侶/一班人慶祝。下次我一定會再來試試其他菜品,期待更多美食的發現!
🍕Capricciosa $150

🍚 白松露香油牛肝菌意大利燴飯$148

🐷豬肋骨配醬汁

2024-03-10
$250 (Dinner)