Abbraccio

愛上這中環餐廳別緻的露台,可眺望中環大館與高樓,在巨型月球相伴下享用美食 ,找回一份閑情逸致。四道菜超級抵食 - ($498 一位)1份頭盤或沙律+1份披薩或意大利麵+1份牛排或海鮮+1份甜品,份量仲要好足添!🤍頭盤自家製安格斯牛肉丸,肉質果然新鮮彈牙,肉味特出,配上嘅香濃蕃茄芝士醬汁剛好,同雪藏肉丸差好遠架🤍披薩CREAZIONI師傅即場拉製嘅pizza 好吸引,叫左款有布拉塔芝士、水牛芝士、辣牛肉、鮮番茜,餅底夠鬆軟👍🏻🤍牛排牛臀尖燒得滋滋作響,用鐵板呈上,油香飄逸。呢個部位嘅牛味特別濃郁,焦香十足,叫左medium rare 夠曬嫩滑多汁🤍甜品當然揀返意大利名物西西里煎餅捲 同Tiramisu喇。餅捲略甜 ,我較愛濕潤軟滑嘅Tiramisu

四道菜超級抵食 - ($498 一位)
,份量仲要好足添!

🤍頭盤

🤍披薩