2023-02-20 73 views
星期日銅鑼灣lunch ,想食燒肉,就行去渣甸街睇下,見到呢一間星期日中午都有set lunch,$1XX, 一 set , 包兩款燒肉(有好多種肉,自己揀) 前菜、甜品、飯、燉蛋 又幾抵食喎,另外有啲set, 仲跟埋魚生飯!環境都幾好呀,位置夠闊落,通風系統做得好好,食完飯都唔會成浸燒烤味😊我哋嗌咗2個set , 嗌咗牛小排、雞肉、醬汁牛肉……雖然佢係中午lunch set, 但係啲肉都係靚,肉質鮮嫩,最緊要就係啲肉冇筋,連啲雞肉都幾好食👍1set 魚生飯加燒肉 set ,吞拿魚腩蓉魚生飯加牛肩胛肉,吞拿魚腩用新鮮,原來牛肩胛肉都幾林幾好食㗎!中午想食燒肉,呢一間都係一個唔差嘅選擇👍

中午想食燒肉,呢一間都係一個唔差嘅選擇👍

2023-02-19
$180 (Lunch)