2019-09-14 223 views
今日同女朋友去左元朗行街, 見到新麻蒲呢間餐廳見到佢午市做緊優惠, 所以決定入去試一試。入到餐廳, 發現餐廳環境寬敞, 座位位置也很好, 而且每個燒爐上都有個吸煙機,所以感覺幾好。餐廳職員便問我我地要燒烤還是普通點餐。因為現場環境燒烤滋滋聲震耳欲聾,而且香味散發,所以我地決定燒烤。我們二人叫了兩個特級午市套餐. 套餐份量非常多, 一個套餐有霜降牛肉50G, 牛肋排50G, 護心肉50G, 五花肉50G,什錦菇類而且有大量韓式前菜涼拌。試想像一下, 百多元的一個餐便已經有多種肉類供應, 多麼划算。而且肉質非常好, 燒盤也有韓式蛋邊,坦白講, 呢個價錢呢個服務, 真係冇得彈。而且餐廳經理相當帥。總體而言, 本人推薦新麻蒲, 一來大集團, 食物有保證, 二來價錢不貴!

而且有大量韓式前菜涼拌。
而且餐廳經理相當帥。