2020-11-27 586 views
如果想食牛肉飯又唔想去吉X家,又想平食牛肉飯既,可以去試下香港人的牛肉丼飯!加騰屋!加騰屋其實唔止做丼飯,中有好多唔同既選擇,例如有鐵板飯,咖哩飯,雜炊飯之類。個人認為鐵板飯好食過坊間既papxxx lunch。不過當然種類就後者多啲。咁我就嗌左個特盛牛肉飯,由唔記得幾時開始一直到現在,晚市正價套餐減10蚊,其實真係好抵食。平時學生都有優惠。咁講返牛肉飯牛肉超多,鋪到滿一滿,唔知以為唔洗錢咁。而且每粒飯粒都沾滿牛肉汁,唔會食得太乾又淡味。份量超多,真係大滿足💛💛💛另外汽水唔同坊間快餐店或便利店,得個死甜冇汽。呢杯超多氣又唔會飲落好甜咁。
咁講返牛肉飯
特盛牛肉飯