2018-06-24
廚師推介2人餐仔細睇完之後覺得呢個餐真係好抵食一個餐就已經有齊我想食既野酒糟醉雞可能係因為冷盤既關係, 落左單冇3分鐘就已經上到菜, 有淡淡既酒香味, 而且雞件既質素都唔錯, 唔會有d奇怪既部位, 特別鐘意係雞皮已經係浸到勁香酒味, 一定要連皮食先最好食稻成小籠包(4隻)食上海野必食既小籠包, 皮薄多汁, 一定要襯熱食先至好食, 呢個小籠包算係多肉既, 食落好有滿足感!!水煮海鮮(辣)必食推介, 原本打算食水煮魚, 不過套餐只有海鮮, 但原來都ok, 入面既海鮮係超級多, 有魚有魷魚等等, 仲有薯粉, 食落又唔覺得好辣, 但係魚係冇骨既, 呢個真係加分位黎!!蟲草花炒翡翠苗翡翠苗超好食!! 原本以為係佢豆苗原來係我地誤會左, 不過呢個原來都幾好味!! 真係好鮮甜, 第一次食菜食得咁滋味, 加埋虫草勁健康精選甜品(桂花糕)最後送的甜品, 要自己叫個阿姐先會上的, 淡淡桂花香味, 不錯凍豆漿
仔細睇完之後覺得呢個餐真係好抵食
一個餐就已經有齊我想食既野
酒糟醉雞
稻成小籠包(4隻)
食上海野必食既小籠包, 皮薄多汁, 一定要襯熱食先至好食,
呢個小籠包算係多肉既, 食落好有滿足感!!
水煮海鮮(辣)
蟲草花炒翡翠苗
精選甜品(桂花糕)
凍豆漿