2020-12-11
抵食二人邊爐,姐姐服務好好😚——春嬌頂級鮮氣火鍋 ($168; 二人份量)叫咗牛骨湯底,加$18可以轉冬陰功湯底。牛骨湯底好正,慶幸自己冇轉到😂好香好鮮甜,打邊爐一流☺️.如圖所見,邊爐嘅料就係咁多,個人覺得兩個人食,要叫啲小食同野飲就夠飽。如果大食或者好肚餓,可以加點邊爐配料。.最好食係帆立貝😍煮熟縮咗水都仲幾大粒下!鮮甜美味😋手切牛肉同一口牛都唔錯。佢個濛粉都好好食,索嗮啲牛骨湯👍🏻其他配料就正正常常冇特別冇驚喜。蝦滑同蝦都唔太彈牙,少失望....越南春卷($34)外皮好脆,再包埋生菜一齊食,索索聲👌.椰青($38)好正!由大個又清甜😋不夠椰肉有啲老。.不得不說佢個爐好慢...其實唔係爐,佢係一罐細細個,以前食吉邊嗰種燃料罐😂煲極都唔滾,好慢熱下呢😖學杜生話齋要換過個爐佢🤨.——📍春嬌銅鑼灣加路連山道9A號地舖.
抵食二人邊爐,姐姐服務好好😚
——
春嬌頂級鮮氣火鍋 ($168; 二人份量)
越南春卷($34)
外皮好脆,再包埋生菜一齊食,索索聲👌
椰青($38)
好正!由大個又清甜😋不夠椰肉有啲老。
——
📍春嬌