2023-08-30 36 views
呢到湯底都幾多選擇,除左平時見得比較多既蕃茄豬骨湯,麻辣湯之外,仲有D比較特別既,好似係胡椒豬肚湯,而我今次就試日式壽喜燒。個湯頭好甜,入面有冬菇等等既材料。配料都有好多,自助形式! 仲有D炸物,有炸魚皮,薯條,咖哩角,連港式魚蛋同涼粉都有! 肉類就可以係QR CODE到自助落單,最推介係牛柳同埋牛板健,肉質嫩滑。 丸類都有好多,菜類仲有我鐘意既萵荀。豆卜同豆腐放入日式壽喜燒湯底吸曬湯汁,好好食。食到尾一定要加番個烏冬/公仔面! 吸曬湯,甜甜地,好好食! 去到比錢個下先知,原來最近呢到做緊推廣,如果係食M5M8和牛套餐,逢星期一至四,2人同行1人半價! 好抵食! 黎緊又多個打邊爐既好地方。優惠做到去9月30咋,大家要把握機會!