2023-03-21 718 views
中午lunch出嚟食,知道呢度有lunch set幾抵食,但有個女人服務好差,一定冇下次!OpenRice book咗位但去到佢地好surprise話下有book位?咁樣,好似完全冇準備過咁。好喇然後我哋坐低咗,等緊齊人嘅時候睇吓Menu。由於每日lunch Menu嘅Pizza同埋pasta都唔同,於是我哋問佢有咩食,個女人問:you wanna order it now? 我哋話想知道是日lunch menu係食乜先,佢態度勁差答完之後話don’t ask again!大佬,你一係就寫係出面,一係就印張Menu俾我哋,問你兩句都好似唔想答咁樣,咩態度呀??佢嘅學生餐係好抵,有個意粉加嘢飲都係$50,平日lunch set 都係$128有main有appetizer有甜品仲有嘢飲,不過抵食代唔代表佢嘅態度可以咁樣呢?完全唔想再返去食,唔會助長呢啲服務嘅餐廳。

完全唔想再返去食,唔會助長呢啲服務嘅餐廳。