2021-03-21 2632 views
呢間魚彩係幾年前同屋企人都成日食因為越嚟越多人知呢間平價壽司店💛就變相好多人買外賣 堂食 就會等好耐😵有次行過新北江想食 點知話要最快等個半鐘今次我就醒目啦 係前一晚問定聽晚有冇預時間 就叫我最早8:30可以攞!呢間野真係抵食到爛 最平幾蚊就食到件壽司🤤雖然我覺得幾年前好食好多 但依家就正常水平💕👍🏻=推薦食 👎🏻=冇咁推薦食特大赤海蝦壽司 $15👍🏻赤海蝦超爽 超鮮甜 啲蝦膏又唔臭 超正 食完後悔冇叫多啲😭北海道生帶子壽司 $9帶子超厚身 9蚊黎講都算大塊 冇臭味 但就冇咩鮮甜味 但超抵食 可以過下癮🤪油甘魚壽司 $11本身想叫油甘魚腩 但就話冇貨 就轉左油甘魚 鮮甜味夠 又夠大塊 本身油甘魚出面食都$18以上一件 真係又抵 正💛花之戀壽司 $10三文魚鮮甜 配上沙律醬同蟹籽 更好食💕火炙三文魚壽司 $5超平嘅火炙三文魚 但火炙味冇咁重 多啲沙律醬會好食啲 正正常常嘅水準🤞🏼火炙醬油三文魚 $5係我好中意食嘅一種壽司 但呢款壽司食落會比較油膩 所以一個人兩件就夠了✌🏻黃金魷魚軍艦 $6 👎🏻唔太特別嘅軍艦 魷魚爽嘅 但就唔會再食芝士蟹籽軍艦 $6 👍🏻之前成日都會食芝士蟹籽軍艦 但依
呢間魚彩係幾年前同屋企人都成日食

火炙醬油三文魚 $5

黃金魷魚軍艦 $6 👎🏻
唔太特別嘅軍艦 魷魚爽嘅 但就唔會再食

芝士蟹籽軍艦 $6 👍🏻
之前成日都會食芝士蟹籽軍艦 但依家好多地方都冇再出 食反都係個陣味 芝士味好重 蟹籽增加口感 唔會覺得膩😍

三文魚腩刺身 $9 👎🏻
下次唔會再食 真係太肥 真係好膩 食左一舊 想食第二塊已經有少少辛苦 係新鮮爽口嘅

原板加拿大海膽 $178 👎🏻👎🏻
本身係要馬冀海膽 但話冇貨 得加拿大就轉左加拿大海膽 有5舊大大舊嘅海膽 但有少少臭 好彩加左$5要飯同紫菜 唔係真係唔知點食曬佢 真係要細細舊食先得 唔係嘅個海膽臭會搞到個口臭曬 下次都係等反馬冀海膽有貨再叫

因為魚彩係兩小口小店 得兩個人整壽司 收錢 落單 所以即時叫會等超耐 最好就早一日wts落定單 支持下小店💛👍🏻
呢間魚彩係幾年前同屋企人都成日食
但因為越嚟越多人知呢間平價壽司
就變相好多人買外賣
有次行過新北江想食 點知話要最快等個半鐘

呢間野真係抵食到爛 最平幾蚊就食到件壽司
2021-03-07
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
  • 芝士蟹籽軍艦
  • 特大赤海蝦壽司