2021-03-01 1126 views
Cosmo Restaurant & Bar光復胡椒雞排意粉燒豬肋骨意粉價錢💲: $68/ $78好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 4.2/5回頭率😚: 3.5/5-今次要來介紹一間冇咁出名的黃店,雖然佢位於尖沙咀,但真係好小聽咁。 入面係有得睇波個啲酒bar咁,但午市set超抵食,可以去支持下😚-lunch set包餐湯,一塊包,主菜同飲品。塊包係好似黑糖麥包咁,但唔夠熱麻麻地🙈 但湯就正常。主菜我地叫左光復胡椒雞排意粉🍝塊雞排超大塊,好厚肉。皮煎到金黃色,超香脆,係咬落有聲個啲🤪 塊皮灑滿胡椒粉,幾惹味。肉質juicy,啖啖肉,係塊高質的雞扒。旁邊有一舊蕃茄同翠玉瓜中和下,2樣都有煎過,好食😋意粉輕輕炒過,軟硬度適中。-另一個叫左燒豬肋骨意粉。呢個就普通左D。豬肋骨有D似買返來焗返咁。肉唔係特別多,但就好腍,唔會好難切☺️ 食落超重bbq醬味。意粉同配菜就同頭先的一樣。呢2份餐都ok既,雞扒比較出色。最緊要係六十幾蚊係尖沙咀來講都算抵食😌
Cosmo Restaurant & Bar
光復胡椒雞排意粉