2012-09-05 79 views
好耐冇去食set lunch,上一次去荃灣果間食,今次試下黃埔店先。入到去睇睇餐牌,等左成5分鐘都冇人拎水同埋問我食乜,我就揚手...幾分鐘才有人見到,叫左人我都落單,侍應話轉頭幫我,佢一轉個頭至少轉左5分鐘,咁叫另一個,落完單,等左陣,有侍應來派salad and soup,我見啲侍應拎食物出來pat向托盤又係唔派去客人枱度,奇怪!我地叫左西冷同BB ribs, 忌廉湯夠濃,沙律d菜新鮮,個黑粿麥包夠熱又軟,不過裝d cream的dau有水....=.=!西冷叫左5成熟,都真係煮到5成,伴菜好多,正,個飯係好似撈左cream和黑椒,幾好味。BB ribs都煮得好味,不過唔夠汁...配菜一樣係夠多,正,如果可以少d油就更好。質素差過夜晩好多!不過,啲食物係ok喎!

質素差過夜晩好多!不過,啲食物係ok喎!