2023-05-04 653 views
呢間餐廳係傳統既上海菜同家常菜,我地叫左午餐A套餐,裡面包括上海擔擔麵、紅油抄手和豆漿, $68另外仲有午餐B套餐, 會多左2塊片皮鴨,同埋小食可以揀小籠包首先,上海擔擔麵。呢道菜係一種傳統的上海麵條,加上辣椒醬、花生醬、豬肉和蔥花。上海擔擔麵味道唔錯,麵條煮得岩岩好,口感有彈性,而且花生醬味濃郁,辣度都剛好,令人回味無窮。跟著係紅油抄手,係一種四川傳統小食。呢間餐廳既紅油抄手非常好食,抄手皮夠薄,裡面填滿豬肉和韭菜,醬汁夠味,但又不會太辣,加上醋既酸味,令呢道菜更加美味。最後是係豆漿,味道純正,冇添加糖同其他味道,口感順滑,好適合配搭擔擔麵同紅油抄手。總體而言,呢間上海餐廳既午餐套餐都值得一試。擔擔麵同紅油抄手都有水準。除此之外,服務都好好,環境舒適。如果您鐘意中國菜同傳統小吃,推薦黎試下

如果您鐘意中國菜同傳統小吃,推薦黎試下
2023-05-04