2021-12-12 69 views
📍 Hawa Poke 上一次小編係旺角第一次食夏威夷蓋飯就俾佢深深吸引咗🙈知道又有一間夏威夷蓋飯店喺九龍灣開張就同朋友去食🥰-大滿貫 $108冇錯啦 小編又揀咗大滿貫嚟食🙈 因為大滿貫係最豐富嘅一個蓋飯🥰有三文魚、吞拿魚、中華沙律、雜錦香菇、牛油果、蛋絲、蟹籽、山葵蛋黃醬、紫菜絲、木魚絲同黑白芝麻等配料😍一次過滿足晒我咁多個願望🤣 撈埋一齊食好味又健康😚夏威夷之選 $68因為我朋友比較鍾意食吞拿魚 所以佢就叫咗呢個飯🙆🏻‍♀️呢個飯有吞拿魚、海帶、紫洋蔥、蟹籽、枝豆、鰹魚醬油、紫菜絲、木魚絲同黑白芝麻😋呢個撈勻之後食落去鹹鹹地 平時小編唔係太鍾意食海帶 但呢個出奇地好味呀😆 好快就清晒另外再加左$13配酥炸魷魚圈魷魚圈有三舊 咬落去煙韌有咬口🥰炸物拼盤 $58呢個炸物拼盤真係好抵食!淨係$58就已經有齊咁多款炸嘢有炸雞、魷魚圈、炸芝士、炸蝦、炸蟹鉗同炸魚手指 仲要每款有兩件!好啱同朋友一齊share😋✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評📝外觀:★ ★ ★ ★ ☆回頭率:★ ★ ★ ★ . 5抵食指數:★ ★ ★ ★ . 5✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎想睇相關食物?!?😋可以參考
📍 Hawa Poke

想睇相關地區?!?🤤
可以參考🙊⇊ ⇊
#loeyfoodies九龍灣
地址:九龍灣偉業街33號德福廣場二期5樓501B號舖
#九龍灣 #日式 #夏威夷蓋飯 #九龍灣foodcount #九龍灣美食 #hawapoke
#hkfoodies 🇭🇰 #米奇吃貨日常😋
大滿貫